Categories: Ґаджети

Портативна ігрова приставка Smach Z отримає революційний процесор і 32 ГБ ОП

Share

Нам стало відомо про те, що вже зовсім скоро у вільний продаж по всьому світу надійде портативна ігрова приставка, яку собі багато людей куплять замість Sony PlayStation 5. Якщо продукт японської корпорації дозволить грати тільки в обмежених набір відеоігор, то новинка від сторонньої компанії зможе запускати будь-які відеоігри, створені і випущені для «вінди».

Справа в тому, що прямо «з коробки» на Smach Z встановлена ​​Windows 10, що дозволяє портативної приставці запускати абсолютно будь-які відеоігри, в тому числі Grand Theft Auto V, Battlefield V, Minecraft, Civilization VI, World of Warcarft, StarCraft 2 і багато інші. Творці даної ігрової приставки вже давно говорять про її випуску на ринок, а в першій половині літа перші покупці, які оформили на неї попереднє замовлення, погодившись взяти участь у тестуванні, отримали новинки в свої руки. Втім, як і слід було очікувати, до моменту її випуску на ринок компанія-виробник вирішила зробити її більш потужною.

Як вдалося з’ясувати, творці портативної «вбивці» Sony PlayStation 5 вирішили замінити процесор Ryzen Embedded V1605B на Ryzen Embedded V1807B, завдяки чому тепер за графіком відповідає не прискорювач Vega 8, а Vega 11 з 704 потокових процесорів. Це забезпечує приріст в продуктивності приблизно на 25 – 35%. На практиці це говорить про те, що якість графіки в іграх зросте, також як і частота кадрів, а це дуже важливо. Крім цього, тепер консоль Smach Z в найпросунутішій версії буде поставлятися не з 16 ГБ оперативної пам’яті, а з 32 ГБ, тоді як максимальна ємність твердотільної пам’яті SSD становить 480 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скільки буде коштувати Smach Z, коли вона надійде в продаж, не повідомляється. Її творці обіцяють запустити її у вільний продаж по всьому світу до кінця нинішнього року, однак станеться це, швидше за все, тільки в листопаді-грудні. Приставка на одному заряді батареї може працювати до п’яти годин в режимі гри, причому з бічних її сторін є всі необхідні для комфортного управління в іграх елементи, тоді як дисплей є сенсорним. Залишається вірити, що новинка насправді виявиться краще довгоочікуваної Sony PlayStation 5, отримавши можливість працювати як від заряду батареї, так і від електричної мережі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024