Фотогалерея дня: вражаючі рендери PlayStation 5 в роздільній здатності 4K

У вівторок в Мережі з’явилися ескізи комплекту для розробників PlayStation 5 або PlayStation 5 Dev Kit, які виглядали дуже незвично. Потім відразу кілька джерел підтвердили, що ці ескізи дійсно демонструють реально існуюче пристрій.

Зокрема розробник ігор Метью Стотт (Matthew Stott) підтвердив в Twitter, що це дійсно PlayStation 5 Dev Kit, яких вже декілька штук в компанії Codemasters, де він працює. При цьому він не став публікувати фотографії, які б підтвердили його слова.

Ресурс LetsGoDigital створив вражаючі рендери на підставі цих ескізів, які представлені в даній замітці. Ці картинки дозволяють скласти куди більш повне враження про дизайн пристрою.

Багато вважають, що це не комплект розробників, а, можливо, фінальна версія PlayStation 5, тому як зазвичай Dev Kit поставляються в нудному дизайні з прямими кутами. При цьому якщо це Dev Kit, то можна припустити, що фінальна версія PlayStation 5 буде виглядати ще більш вражаюче.

Що стосується ціни, то раніше цього року головний архітектор PlayStation 5 повідомив, що консоль отримає “привабливу ціну, враховуючи її характеристики”. Ніхто не сумнівається в тому, що PS5 буде коштувати як мінімум більше, ніж PS4. Представлена три роки тому Sony PS4 Pro отримала ціну 400 євро (11 100 грн.). Імовірно, ціна Sony PS5 складе не менше 500 євро (13 800 грн.).

Анонс новітньої ігрової консолі Sony, ймовірно, відбудеться в лютому 2020 року під час PlayStation Meeting 2020.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я