Apple вже восени представить Apple Watch Series 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступне покоління розумних годиників Appel Watch з’явиться вже цієї осені, згідно з останнім прогнозом відомого аналітика Мінг-Чі Куо. Виробництвом OLED-дисплеїв для носимих пристроїв зайнялася японська компанія Japan Display.

У замітці TF International Securities, опублікованій 16 серпня, Куо передбачив, що Japan Display буде поступово збільшувати свою частку замовлень на OLED-дисплеї для Apple Watch, починаючи з 15-20% замовлень в 2019 році і досягаючи 70-80% в 2021 році.

Аналітик вважає, що Apple також буде поступово збільшувати частку поставок OLED-дисплеїв від південнокорейського LG для iPhone, і приверне китайського виробника BOE в якості додаткового постачальника, прагнучи розширити свій ланцюжок поставок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі Apple Watch Series 5, швидше за все, будуть анонсовані в наступному місяці разом з трьома новими iPhone. Імовірно, презентація новинок виробника відбудеться вже 10 вересня.

Куо раніше говорив, що в лінійці Apple Watch з’явиться годинник з керамічним корпусом, проте, не повідомив, яку саме їхнє покоління отримає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.