Новий iPad Pro отримає унікальну потрійну камеру 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залишилися лічені тижні до анонсу нового покоління смартфонів Apple. Про прийдешні iPhone вже відомо багато. Зокрема, довгий час нас годують чутками про потрійну камеру. Судячи з макетів і фотографій — це правда. Втім, на трьох камерах в смартфоні яблучна компанія зупинятися явно не збирається. Нові витоки прямо з Японії повідомляють про розробку iPad Pro з потрійною камерою як в iPhone XI.

Якщо вірити джерелу, японському ресурсу Mac Otakara, найближче покоління iPad Pro отримає потрійний модуль камери, а звичайну модель без приставки Pro оснастять двома сенсорами. Таким чином, всі iPad в лінійці зможуть робити фото з розмиванням в режимі «Портрет» і краще працювати з AR-додатками, більш адекватно оцінюючи відстань до об’єктів. Для останнього, до речі, і потрібно ToF-сенсор, який займе місце в модулі камери нових iPhone 2019 року.

Як раніше повідомило видання Bloomberg, Apple збирається поліпшити AR Kit. В даний момент в розвиток проекту вкладаються величезні кошти, проте серйозної популярності серед користувачів він не отримує. Нові iPad Pro з потрійною камерою, за чутками, можуть представити вже в жовтні 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.