Фотогалерея дня: Смарт-ТВ Honor Smart Screen на живих фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повноцінна прем’єра “розумних екранів” Honor Smart Screen і Smart Screen Pro відбулася вчора, а сьогодні ми пропонуємо вам ознайомитися з пристроями ближче — за допомогою живих фото, зроблених після анонсу. Завдщяки цим картинкам простіше зрозуміти особливості першого смарт-ТВ Honor, а також оцінити особливості його інтерфейсу.

Фронтальна панель пристрою примітна хіба що тільки тонкими рамками.

Під час анонсу розробники повідомили, що товщина пристрою складає всього 6,9 мм, але це тільки в самій вузькій верхній частині. В реальності ж ззаду є потовщення трикутної форми, в якому, судячи з усього, захована і системна плата, блок живлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інтерфейсних роз’ємів не те, щоб багато, але три HDMI є. Є і порт USB 3.0, і мережевий роз’єм RJ-45. Можна підключити і звичайну телевізійну антену.

Камера висувається вгорі, рівно по центру і тільки під час відеодзвінків.

У нижній частині розташований синій світлодіод стану.

Управляти смарт-ТВ можна як за допомогою пульта з сенсорною зоною управління курсором, що входить в комплект поставки, так і за допомогою смартфона.

Взагалі пристрій досить сильно інтегрований зі смартфоном. Наприклад, користувачі зможуть “віддзеркалювати” екран смартфона на ТБ.

У прошивці передбачені Honor Smart Screen чимало різних пунктів меню. Є різні віджети (наприклад, погода), є галерея, підтримка технології Huawei Share і багато ще чого.

А ось так на великому екрані виглядають відеодзвінки.

Нагадаємо, продажі Honor Smart Screen в Китаї стартують 15 серпня. Про те, чи з’являться пристрої на зовнішніх ринках, поки нічого не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.