Стала відома точна дата анонсу телевізійного “вбивці флагманів” OnePlus TV

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже рік тому співзасновник і виконавчий директор OnePlus Піт Лау (Pete Lau) пообіцяв випустити розумний телевізор, але точних термінів тоді не назвав. Тепер ресурс MySmartPrice повчив інформацію про дату анонсу від “надійних” джерел.

За даними джерела, OnePlus планує випустити розумний телевізор в останній тиждень вересня, а якщо точніше, то від 25 до 30 числа. Найімовірніша дата презентації — 26 вересня. Однак плани компанії ще можуть змінитися, оскільки офіційних підтверджень поки не було.

Згідно з документами організації Bluetooth SIG, лінійка розумних телевізорів OnePlus може дебютувати в Китаї, Індії і США. У серію увійдуть моделі діагоналлю 43, 55, 65 і 75 дюймів. Телевізори підтримують Bluetooth 5.0 і забезпечать “унікальний досвід використання Android TV”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з минулими витоками, OnePlus TV отримає панель 4K HDR, голосового помічника на кшталт Google Assistant, який дозволить обходитися без пульта ДК. Панелі OLED будуть використовуватися, хоча, можливо, і не у всіх версіях. Також очікується “преміальний” дизайн і функції поліпшення зображення за допомогою системи штучного інтелекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.