Портативна колонка Sonos автоматично налаштовує свій звук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sonos готує до випуску портативну колонку, яка буде підтримувати підключення по Wi-Fi, що зручно, поки вона використовується будинку, і по Bluetooth, що більше підійде у дорозі. Для перемикання між режимами є кнопка.

Заряджатися колонка може від зарядного пристрою у вигляді підставки. Знову-таки, цей варіант оптимальний при домашньому використанні, а для зарядки поза домом є роз’єм USB-C.

В описі пристрою згадана функція Auto Trueplay, яка використовує мікрофони колонки для аналізу акустичних параметрів оточення і автоматичного налаштування звуку з урахуванням виявлених особливостей. Скажімо, якщо користувач заходить з вулиці в приміщення або переходить з кімнати в кімнату, всі регулювання виконуються автоматично. Така функція є в інших колонках, але зі стаціонарним живленням (наприклад, в HomePod і Google Home Max), так що Sonos може претендувати на першість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій буде працювати з голосовими помічниками Amazon Alexa і Google Assistant, але тільки при підключенні по Wi-Fi. Підтримка AirPlay 2 дозволить використовувати колонку для прослуховування потокового мовлення з пристроїв Apple. Для зручності перенесення є вбудована ручка.

Про ціну і термін початку продажів даних поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.