Categories: Ґаджети

В Україні стартували продажі Nokia 2.2 на Android One з новітнім функціоналом AI

Share

Технології штучного інтелекту для зйомки при слабкому освітленні, розпізнавання обличчя, персональна кнопка для Google Асистент* працюють на останній версії ОС Android, що з часом стає тільки краще.

компанія HMD Global, дім для телефонів Nokia, сьогодні оголошує про старт продажів доступного смартфона Nokia 2.2 в Україні. Новинка отримала 5,7-дюймовий екран ізакуратним каплеподібним вирізом, фронтальну камеру 13 МП і постачається з останньою версією Android 9 Pie. Орієнтовна роздрібна ціна моделі—2 599 грн.

Nokia 2.2 має компактний розмір і зручно лежить у руці при досить великому розмірі екрану діагоналлю 5,71-дюйма. Екран HD + з яскравістю 400 Ніт, адаптивна батарея та4-ядерний чіпсет MediaTek A22 оптимізують енергоспоживання, тому при середніх навантаженнях заряду акумулятора вистачає на цілий день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AI для зйомки в умовах слабкої освітленості

З Nokia 2.2 ви зможете робити якісні фото навіть при слабкому освітленні — режим HDR, що дозволяє зняти кілька зображень одночасно та поєднати їх в одне з більшою кількістю світла, меншим рівнем шуму, більш яскравими кольорами і великим динамічним діапазоном за допомогою передових алгоритмів. А зі спеціальним функціоналом Google Фото, таким як Colour Pop або Beautify, ви можете сфокусуватися на предметі зйомки, розфарбувати чорно-білі фотографії, підкреслити риси обличчя йзробити відмінні селфі.

Доступ до Google Асистента однією кнопкою

З виділеною кнопкою для активації Google Асистента, ви маєте змогу швидко прокласти маршрут, із легкістю зробити дзвінок або просто попросити помічника знайти відповідь на запитання, що вас цікавить, в інтернеті. Натисніть одноразово та ввімкніть Google Асистент, а тривалим натисканням — режим диктування тексту, який дозволяє йому слухати вас, доки ви не відпустите кнопку, що дуже зручно для довгих запитів.

Телефони Nokia з часом стають тільки краще

Nokia 2.2 — перший смартфон Nokia серії 2, що працює в рамках програми Android One. Смартфони, що беруть у ній участь, надають велике сховище для ваших медіафайлів, а також гарантовано отримують оновлення ОС протягом 2 років і щомісячні оновлення безпеки упродовж 3 років, що згодом дозволить покращити смартфон і дати користувачам доступ до всіх новинок від Android. У повній відповідності з обіцянкою виробника підтримувати актуальність ОС своїх пристроїв, телефон повністю готовий до оновлення Android Q.

Як і у випадку з іншими смартфонами Nokia, на пристрої немає попередньо встановленого додаткового ПЗ, тем, обкладинок або модифікації інтерфейсу користувачів — ніякі приховані процеси не витрачають заряд батареї та не заповнюють пам’ять.

Nokia 2.2 працює під управлінням Android 9 «із коробки» і має різноманітний функціонал:

  • Digital wellbeing — панель моніторингу таймеру додатків, що підвищує якість цифрового життя.
  • Покращений режим «Не турбувати» — дозволяє здійснювати контроль за часом використання пристрою й відключати всі візуальні відволікаючі фактори, робити перерви в роботі з ними, коли це потрібно.
  • Slices і App actions — функції, що передбачають ваші дії та забезпечують швидкий доступ до тих додатків, що допоможуть вам ефективніше справлятися з завданнями.
  • Адаптивна батарея — функція, що дозволяє обмежити витрачання заряду додатками, що використовуються рідко.
  • Google Lens — функція для пошуку в мережі інтернет за допомогою наведення камери на об’єкт, що вас цікавить.

Смартфон надає користувачам можливості самовираження: для нього будуть доступні змінні панелі Nokia Xpress-on. На панелі нанесена спеціальна нанотекстура, що надає поверхні глянцевого блиску, а кольорам — додаткову насиченість. Панелі Nokia Xpress-on, які можна замінити за лічені секунди, будуть доступні в пісочно-рожевому та блакитному кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Nokiaукр
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024