В Україні стартували продажі Nokia 2.2 на Android One з новітнім функціоналом AI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технології штучного інтелекту для зйомки при слабкому освітленні, розпізнавання обличчя, персональна кнопка для Google Асистент* працюють на останній версії ОС Android, що з часом стає тільки краще.

компанія HMD Global, дім для телефонів Nokia, сьогодні оголошує про старт продажів доступного смартфона Nokia 2.2 в Україні. Новинка отримала 5,7-дюймовий екран ізакуратним каплеподібним вирізом, фронтальну камеру 13 МП і постачається з останньою версією Android 9 Pie. Орієнтовна роздрібна ціна моделі—2 599 грн.

Nokia 2.2 має компактний розмір і зручно лежить у руці при досить великому розмірі екрану діагоналлю 5,71-дюйма. Екран HD + з яскравістю 400 Ніт, адаптивна батарея та4-ядерний чіпсет MediaTek A22 оптимізують енергоспоживання, тому при середніх навантаженнях заряду акумулятора вистачає на цілий день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AI для зйомки в умовах слабкої освітленості

З Nokia 2.2 ви зможете робити якісні фото навіть при слабкому освітленні — режим HDR, що дозволяє зняти кілька зображень одночасно та поєднати їх в одне з більшою кількістю світла, меншим рівнем шуму, більш яскравими кольорами і великим динамічним діапазоном за допомогою передових алгоритмів. А зі спеціальним функціоналом Google Фото, таким як Colour Pop або Beautify, ви можете сфокусуватися на предметі зйомки, розфарбувати чорно-білі фотографії, підкреслити риси обличчя йзробити відмінні селфі.

Доступ до Google Асистента однією кнопкою

З виділеною кнопкою для активації Google Асистента, ви маєте змогу швидко прокласти маршрут, із легкістю зробити дзвінок або просто попросити помічника знайти відповідь на запитання, що вас цікавить, в інтернеті. Натисніть одноразово та ввімкніть Google Асистент, а тривалим натисканням — режим диктування тексту, який дозволяє йому слухати вас, доки ви не відпустите кнопку, що дуже зручно для довгих запитів.

Телефони Nokia з часом стають тільки краще

Nokia 2.2 — перший смартфон Nokia серії 2, що працює в рамках програми Android One. Смартфони, що беруть у ній участь, надають велике сховище для ваших медіафайлів, а також гарантовано отримують оновлення ОС протягом 2 років і щомісячні оновлення безпеки упродовж 3 років, що згодом дозволить покращити смартфон і дати користувачам доступ до всіх новинок від Android. У повній відповідності з обіцянкою виробника підтримувати актуальність ОС своїх пристроїв, телефон повністю готовий до оновлення Android Q.

Як і у випадку з іншими смартфонами Nokia, на пристрої немає попередньо встановленого додаткового ПЗ, тем, обкладинок або модифікації інтерфейсу користувачів — ніякі приховані процеси не витрачають заряд батареї та не заповнюють пам’ять.

Nokia 2.2 працює під управлінням Android 9 «із коробки» і має різноманітний функціонал:

  • Digital wellbeing — панель моніторингу таймеру додатків, що підвищує якість цифрового життя.
  • Покращений режим «Не турбувати» — дозволяє здійснювати контроль за часом використання пристрою й відключати всі візуальні відволікаючі фактори, робити перерви в роботі з ними, коли це потрібно.
  • Slices і App actions — функції, що передбачають ваші дії та забезпечують швидкий доступ до тих додатків, що допоможуть вам ефективніше справлятися з завданнями.
  • Адаптивна батарея — функція, що дозволяє обмежити витрачання заряду додатками, що використовуються рідко.
  • Google Lens — функція для пошуку в мережі інтернет за допомогою наведення камери на об’єкт, що вас цікавить.

Смартфон надає користувачам можливості самовираження: для нього будуть доступні змінні панелі Nokia Xpress-on. На панелі нанесена спеціальна нанотекстура, що надає поверхні глянцевого блиску, а кольорам — додаткову насиченість. Панелі Nokia Xpress-on, які можна замінити за лічені секунди, будуть доступні в пісочно-рожевому та блакитному кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.