Xiaomi представила пральну машинку Mijia Internet Pro із неймовірними функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розрахована на 10 кг білизни, має 22 режими прання і сушіння, підтримує оновлення по повітрю.

У червні Xiaomi провела прес-конференцію, на якій вона представила пральну і сушильну машину Mijia Internet Pro. Це покращена версія машини Mijia Smart Washing Machine, яка вийшла в грудні минулого року, проте вона зібрала досить багато критичних відгуків через недосконалу конструкцію.

Виробник зробив висновки при створенні Mijia Internet Pro, яка отримала премії Red Dot Design Award і IF Design Award. Сьогодні дана пральна машина надходить у продаж в Китаї, хоча вихід її очікувався ще в липні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mijia Internet Pro має найвищий клас прання та сушіння рівня A +, а також підтримує спеціальний режим прання для видалення плям, розумний вибір програми прання, планування часу, що залишився для прання, запуск / зупинку в процесі прання / сушіння і блокування від дітей. Пральна машина самостійно вирішує, скільки порошку і кондиціонера для білизни використовувати.

Пральна і сушильна машина Mijia Internet Pro, розрахована на 10 кг білизни, має 22 режими прання і сушіння, підтримує оновлення по повітрю.

Ціна становить 425 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.