Представлений розумний годинник Fossil Gen 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, компанія Fossil Group представила розумний годинник Fossil Gen 5. Вони побудовані на SoC Qualcomm Snapdragon Wear 3100 і працюють під управлінням Wear OS. В оснащення пристрою, укладеної в корпус діаметром 44 мм, входить круглий сенсорний дисплей, 1 ГБ оперативної пам’яті і 8 ГБ флеш-пам’яті.

Крім того, є інтерфейси Wi-Fi 802.11 n і Bluetooth 4.2, приймач GPS, датчик пульсу, акселерометр, висотомір, датчик освітленості. Пристрій підтримує NFC і безконтактну оплату за допомогою сервісу Google Pay. Цікавою особливістю є наявність гучномовця, що укупі з мікрофоном робить більш зручним прийом вхідних дзвінків та спілкування з голосовим помічником Google Assistant. Інше нововведення — можливість вибору режиму роботи, що дозволяє збільшити запас автономності шляхом відмови від деяких функцій. У найбільш економічному варіанті пристрій перетворюється в звичайні годинники і може працювати без підзарядки тиждень. Передбачена настройка циферблата і функцій кнопок, заміна ремінця. Звичайно, годинник виконують звичні функції монітора фізичної активності, показують нагадування і повідомлення. У годиннику можна купатися. Їх товщина дорівнює 10 мм.

Годинники доступні в безлічі варіантів зовнішнього оформлення, що розрізняються обробкою корпусу і ремінцем. Будь-який з них коштує 295 доларів (7 600 грн.). Годинник можна використовувати в зв’язці зі смартфоном, що працює під управлінням Android 4.4 (не Android Go) або iOS 9.3 або більш нових версій ОС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.