Samsung Galaxy Tab S6 отримає велику батарею і при цьому стане легше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидка поява планшета Samsung Galaxy Tab S6 вже зовсім не є секретом. Відомий ньюсмейкер Ішхан Агарвал (Ishan Agarwal) розкриває практично всі деталі його технічної начинки.

Планшет, з номером SM-T865 сьогодні пройшов сертифікацію IMDA. Під таким же номером він раніше з’являвся в FCC і Bluetooth SIG. За попередньою інформацією представити його можуть 7 серпня, разом з фаблетами з серії Note 10.

Дисплей діагоналлю 10.5-дюймів і роздільною здатністю 2K, швидше за все буде AMOLED-панеллю з вбудованим сканером відбитків пальців. Попередні витоки вже не раз натякали на підтримку стилуса S-Pen, який буде доповнений док-станцією на задній панелі планшета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За продуктивність буде відповідати Snapdragon 855, до якого на вибір дістанеться 6 Гб ОЗУ і 128 Гб накопичувач, або 8 Гб ОЗУ і 256 Гб накопичувач. Слот для карт пам’яті підтримує microSD об’ємом до 512 Гб.

Основна камера складається з двох датчиків: 13 Мп (f/1.9) + 5 Мп (датчик глибини), а фронтальна камера отримає сенсор на 8 Мп.

Ємність батареї 7040 маг, але у вазі планшет не прибат. Для порівняння Galaxy Tab S6 важить 420 грамів, тоді як випущений раніше Tab S4 важив 482 грама.

Хороший звук забезпечать 4-ре динаміка від AKG динаміка, а підтримка док-станції Samsung DeX, дозволить використовувати планшет в якості заміни ноутбука, разом з помічником Bixby.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.