Представлений фітнес-браслет Honor Band 5 – конкурент Xiaomi Mi Band 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найменша серед сьогоднішніх новинок Honor — це фітнес-браслет Honor Band 5. Він виконаний в дусі моделі попереднього покоління, але має нові можливості, найцікавіша з яких — пульсоксиметр.

Honor Band 5 може вимірювати насичення крові киснем. Ці дані особливо важливі для працівників розумової праці, літніх людей і людей, що працюють в умовах високогір’я. Вважається, що нормальна оксигенація крові — від 90%. При насиченні крові киснем від 70% до 89% рекомендується знизити фізичну активність і відпочити, а при зниженні нижче 70% — звернутися за медичною допомогою.

Знімати ЕКГ пристрій не вміє, але датчик ЧСС присутній. За моніторинг сну і визначення його якості відповідає технологія TruSleep 2.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В оснащення Honor Band 5 увійшов екран AMOLED діагоналлю 0,95 дюйма роздільною здатністю 240х120 пікселів. Його захищає вигнуте скло (2,5 D). Технічна особливість моделі-вбудований модуль NFC, за допомогою якого можна здійснювати покупки і оплачувати проїзд у транспорті.

Стандартна (позбавлена NFC) версія браслета надійде в продаж в Китаї 24 липня, варіант з NFC можна буде купити з 29 липня.

Вартість звичайного Honor Band 5 — $27,5 (700 грн.), версії з NFC — $32 (820 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.