Розумний годинник Oppo зі складним екраном позують на рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo може бути і не сильно відома своїми розумними годинниками, але ця категорія пристроїв виразно знаходиться в її фокусі уваги. Інакше б не було цієї патентної заявки, а разом з нею — і красивих рендерів розумних годинників Oppo зі складним екраном.

Взагалі варіантів збільшення площі екрану — два: він може складатися або скручуватися. У будь-якому з варіантів гнучкий дисплей дозволяє збільшити вихідну площу як мінімум в два рази. Запобігати перехід дисплея в початковий стан повинен механічний замок, але для серійної моделі цей момент інженери явно доопрацюють.

Патентна заявка на цей пристрій була подана до Світової організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO) в середині минулого року, але широкому розголосу вона віддана тільки зараз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, далеко не факт, що розумні годинник Oppo, подібні тим, що зображені на рендері, стануть на конвеєр в найближчій перспективі, але ці зображення наочно демонструють, по якому шляху можлива еволюція цих пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.