Клавіатура Input Club Keystone враховує глибину натискання клавіш

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні на сайті KickStarter почався збір коштів на випуск незвичайної клавіатури Keystone. Розробила його компанія Input Club, яка задалася метою якісно змінити класичний пристрій введення, перетворивши його з «пасивної пластикової цегли» у інтелектуальний інструмент, який «активно працює» з користувачем для підвищення швидкості і точності. На думку творців Keystone, цього можна домогтися, використовуючи аналогові датчики і алгоритми штучного інтелекту.

Розкладка клавіш є стандартною. Учасникам збору коштів запропоновано повнорозмірний варіант і варіант без блоку цифрового введення. В перемикачах встановлені датчики на ефекті Хола, що дозволяє аналізувати глибину натискання клавіш. Як стверджується, це дає можливість забезпечити точне управління в іграх і додатках, і адаптивний набір тексту (ШІ може незалежно вибрати точку спрацьовування кожної клавіші, враховуючи особливості руху рук). Оскільки вихідний код прошивки буде відкритим, сторонні розробники зможуть використовувати можливості клавіатури в своїх програмах. Звичайно, кожна клавіша забезпечена незалежним повнокольоровим підсвічуванням. До комп’ютера клавіатура підключається по USB. Розміри повнорозмірного прототипу рівні 460 x 144 x 38 мм, Маса-1500 г.

Найбільш доступні лоти вже розібрані. Зараз, щоб отримати повнорозмірну клавіатуру, треба внести 179 доларів (4 600 грн.). Відвантаження має розпочатися в лютому майбутнього року. Розраховуючи зібрати не менше 35 000 доларів, всього за кілька днів автори проекту вже зібрали в чотири рази більше. Збір коштів триватиме ще 25 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.