Categories: Ґаджети

Microsoft насильно оновлює Windows 10

Share

Оновлення 1903 має підвищити безпеку пристроїв і поліпшити продуктивність.

Компанія перейшла до рішучих дій. Оновлення 1903 стало встановлюватися на всі пристрої з Windows 10, навіть на яких відключена функція самооновлення. А використання сторонніх програм для стримування автооновлення тепер може привести до неприємних наслідків, аж до краху системи. Зроблено такий радикальний крок для популяризації  данного оновлення, адже більшість користувачів навіть через кілька місяців після його релізу не поспішали прощатися з версією 1803, яка вийшла в експлуатацію ще в квітні 2018, і після ряду патчів працювала цілком нормально.

Після більш ніж року стабільної роботи користувачі не зважилися проміняти вже вивчену і стабільну версію на невідомість в особі 1903 оновлення. Для цих цілей використовувалися і сторонні ПО, по типу ShutUp 10, які дозволяли відключити автообновления. Але у Microsoft були свої погляди на ситуацію, і вона вирішила провчити неотесаних користувачів радикальними методами. Компанія насильно встановлює 1903 версію ОС Windows 10, а в додавався лист повідомила про необхідність оновлення для нормального функціонування власної екосистеми і ефективного захисту від загроз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак і у користувачів є право не довіряти 1903 версії. Ті, хто вже встигли випробувати оновлення, повідомляють про велику кількість багів і недоопрацювань в цілому. Головною ж проблемою оновлення 1903 є помилка підключень USB-пристроїв або карт пам’яті, які перешкоджають оновленню ПО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • От і підтверджено, мелкософт має ПОВНИЙ доступ до будь-якого компа

  • Эта шарашкина контора все больше теряет адекватность и переходит на наглость , абсолютно не уважая своих клиентов и пытаясь любым путем заставить пользоваться своими гнылыми и несовершенными разработками, вместо того, что б трудится над доведением своих продуктов до адекватного уровня. Закончится это тем. что терпение лопнет и пользователи найдут Майкрософту замену, оставив зарвавшихся нуворышей наедине с их гамном и лишив контору прибылей, о которых эти "разработчики" мечтают!

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024

    Власник TikTok відмовиться від продажу соцмережі у США і швидше закриє додаток

    Власник і материнська компанія соцмережі TikTok, китайська корпорація ByteDance, заявила про неможливість будь-яких поступок владі…

    27.04.2024