Microsoft створює нову систему Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з попереднім заявою, нова операційна система Microsoft Windows в основному легковажно, але вона також підтримує велику масштабованість і може запускати додатки Android, які будуть спеціально оптимізовані для багатьох устьройств з двома екранами, передає NavkoloNas.com з посиланням на portaltele.com.ua.

Деякі дизайнери намалювали концептуальну схему пристрою Microsoft з двома екранами, засновану на попередніх чутках. Загальний вигляд дуже реалістичний. Цього достатньо, щоб домогтися гнучкого складання на 360 градусів. Згинання назовні може скласти половину подвійного екрану і використовувати її всередину. Складне пристрій захищає екран.

Патент, раніше поданий Microsoft, показує, що пристрій з декількома областями екрану включає в себе першу область екрану, другу область екрану і третю область екрану. Шарнірне з’єднання використовується між першою областю екрану і другою областю екрану, і деякі повідомлення можуть також відображатися для третього екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що Microsoft все ще створює версію ARM для пристрою Surface. Повідомляється, що Microsoft буде використовувати мобільну платформу Qualcomm Snapdragon 8cx. Це перший випадок, коли Microsoft Surface приймає флагманську платформу Qualcomm Snapdragon 8cx і працює під управлінням системи Windows 10. Так що варто з нетерпінням чекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.