Анонсований Honor Smart Screen — не телевізор, але майбутнє телебачення

Сьогодні очікується прем’єра першого телевізора Huawei — його повинні були випустити під дочірнім брендом Honor. Вже вранці стало ясно, що готовий продукт не покажуть, а анонс буде носити формально-концептуальний характер — все так і вийшло. Проте, новинка для компанії дуже важлива, адже говорив про неї не хто-небудь, а сам глава бренду Honor Жао Мінг (Zhao Ming).

Президент Honor почав свою промову з визначення телефонів і телевізорів. За його словами, раніше мобільні телефони використовувалися для спілкування з оточуючим світом, а телевізори — для розуміння цього самого світу. Зараз смартфони використовуються для будь-яких цілей, а ось телевізори застосовуються тільки для розваг. У Honor бажають докорінно змінити призначення ТВ, зробити їх набагато більш функціональними і, якщо так можна висловитися, різнобічними.

За задумом Honor, телевізор повинен стати центром домашньої інформаційно-розважальної мережі: центром обміну даних, центром управління та контролю домашніми приладами, нарешті, розважальним центром теж. У компанії вважають, що потрібно підвищувати обчислювальну потужність телевізорів (якщо точніше — процесорів, що використовуються в ТБ), покращувати інтерактивні та комунікаційні можливості, можливості по обробці даних.

Загалом, незважаючи на те, що готовий пристрій поки так і не було представлено офіційно, вже зрозуміло, що буде являти собою Honor Smart Screen. По суті, це буде смартфон з величезним екраном, або навпаки — величезний екран з вбудованим смартфоном. За рахунок підтримки всіх важливих бездротових інтерфейсів він зможе запросто інтегруватися в домашню мережу, а зв’язка потужної топової однокристальних платформи і нейронного співпроцесора дозволить вирішувати завдання, непосильні звичайним ТБ. І звичайно ж в Honor Smart Screen буде камера, а може бути навіть не одна. До слова, відразу стає зрозуміло Походження чуток про вбудований в ТБ Huawei модем 5G: використовуючи смартфонну платформу, реалізувати це досить просто.

Офіційна прем’єра Honor Smart Screen очікується на початку серпні, тоді-то ми дізнаємося вартість і характеристики конкретних моделей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.