Nintendo Switch стане потужнішим завдяки оновленню процесора і пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Nintendo представила Switch Lite, спрощену версію гібридної консолі. До офіційного анонсу ходили чутки і про поліпшену ревізію “перемикача”, але “велика N” вже встигла заявити, що цього року другої нової консолі не буде. Все ж Nintendo Switch отримає поліпшення в плані заліза.

Якщо вірити The Verge, то Nintendo подала заявку на заміну компонентів в Switch. Компанія оформила дозвіл другого класу, який дає право вторгатися в пам’ять і SoC (систему-на-кристалі). Можливо, Nintendo планує оновити Tegra X1, який став «мозком» гібридної Switch.

На це вказує і відсилання до оновленої версії чіпа в прошивці Switch, які нещодавно знайшли Digital Foundry. Але не розраховуйте на «вибух продуктивності», швидше за все, геймерів чекає невеликий приріст живлення від батареї і швидкості роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники ігрових приставок вже провертали подібне. Той же Xbox 360 страждав від «червоного кільця смерті», поки Microsoft не пересадила консоль на новий процесор. У свою чергу Sony збільшувала оперативну пам’ять і підвищувала частоту процесора в пізніх моделях PSP. Подібна заміна компонентів також робиться для скорочення витрат на виробництво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.