Портативна ігрова приставка Switch Lite не втратила ні в продуктивності, ні в дозволі екрану

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nintendo сьогодні несподівано представила портативну ігрову консоль Switch Lite вартістю всього 200 доларів (5 200 грн.). Приставка стала менше звичайної версії Switch, позбулася відокремлюваних контролерів і можливості підключення до телевізора.

Але про параметри на сайті Nintendo практично нічого не сказано. Колеги з ресурсу Engadget заповнили цю прогалину. Отже, якщо вірити цим даним, Дозвіл екрану не змінилося і становить 1280х720 пікселів. Нагадаємо, діагональ зменшилася з 6,2 до 5,5 дюйма, тобто дисплей у нової приставки менше, ніж у багатьох сучасних смартфонів.

Серцем все так само служить SoC Nvidia Tegra X1, причому, судячи з усього, без всяких змін. Оперативної та флеш-пам’яті стільки ж, скільки і у старшої консолі: 4 і 32 ГБ відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосується габаритів, вони становлять 208 х 91,1 х 13,9 мм при масі 398 г проти 239 х 102 х 13,9 мм при масі 297/398 р у звичайної версії Switch (без урахування контролерів і з ними).

У результаті покупці Nintendo Switch Lite точно можуть не переживати за продуктивність, адже ні дозвіл екрану, ні можливості платформи не змінилися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.