Представлена портативна консоль Nintendo Switch Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nintendo представила портативну ігрову консоль Nintendo Switch Lite . Її продажі почнуться 20 вересня за рекомендованою роздрібною ціною 200 доларів (5 200 грн.). Пристрій буде доступний в трьох кольорах: жовтому, сірому і бірюзовому. Також для Nintendo Switch Lite будуть доступні чохол і захисна плівка.

Консоль Nintendo Switch Lite має вбудовані елементи керування, а за розмірами це пристрій менше, ніж флагманська модель Nintendo Switch, випущена в березні 2017 року, з приєднаними контролерами. Зокрема, Розмір екрану у неї менше — 5,5 дюйма проти 6,2 дюйма. Будучи чисто портативним ігровим пристроєм, консоль не має підставки і не підтримує вивід відео на телевізор. З цієї причини Nintendo Switch Lite поставляється без док-станції та кабелю HDMI. Час автономної роботи Nintendo Switch Lite дорівнює 3-7 год.

Новий пристрій дозволяє грати в усі ігри з бібліотеки Nintendo Switch, що підтримують ручний режим, хоча деякі ігри матимуть обмеження. Для ігор, що підтримують настільний режим, можна по бездротовому інтерфейсу підключати контролери Joy-Con, але їх треба буде придбати окремо, як і зарядний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники Nintendo Switch і Nintendo Switch Lite можуть грати в багатокористувацькі ігри, використовуючи сервіс Nintendo Switch Online або локальне бездротове підключення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.