Amazfit Verge вражаючий розумний годинник за 3 599 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останніх декілька місяців Amazfit зарекомендувала себе як постачальник доступних фітнес-браслетів і розумних годинників. Amazfit bip показав, що бренд міг би ефективно працювати з розумними годинниками вартістю менше 2 000 гривень.

Amazfit Verge також націлений на сегмент фітнесу, але у нього більше основних функцій, які роблять його відмінним щоденним розумним гаджетом. Приходячи за все в суму трохи більше 3 500 гривень, пропонуючи безліч функцій, які виділяють його в цій категорії.

Amazfit називає Verge розумними годинниками для «модного фітнесу», і це видно по дизайну. У ньому є великий 1,3-дюймовий AMOLED-дисплей, який вмонтований в полікарбонатний корпус, з однією кнопкою. Розумні годинники поставляються зі знімним силіконовим ремінцем, але через його унікальний дизайн ви не зможете замінити корпус який вже є у вас – ви можете змінити тільки ремінчик, спеціально призначений для Verge.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смарт-годинник доступний в трьох колірних варіантах – Twilight Blue, Shadow Grey і Moonlight White – і мають широкий спектр функцій: IP68 пило-та водостійкість, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS + ГЛОНАСС, 24/7 моніторинг серцевого ритму, а також акселерометр, датчик зовнішньої освітленості і барометр. Також гідним конкурентом ми вважаємо смарт-годинники від компанії Huawei.

Незважаючи на те, що корпус виконаний з пластика, м’який на дотик матеріал і гнучка силіконова стрічка дозволяють носити Verge протягом тривалого часу. Розумні годинники також дуже легкі при вазі 46 г, і діаметрі 43 мм не робить їх занадто великими для невеликих зап’ясть. Verge оснащений 1,3-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 x 360 пікселів під шаром Gorilla Glass 3. Навіть при яскравому сонячному світлі у мене не було проблем з чітким відображенням екрана Verge.

Ви можете вибрати один із 20 циферблатів, і кольори повністю використовують цю яскраву панель AMOLED. Оскільки це екран AMOLED, ви отримуєте постійно включений дисплей з низьким енергоспоживанням, який показує час, коли екран вимкнений, хоча ця функція відключена з коробки. Вам потрібно буде зайти в налаштування, щоб включити її.

Ви отримуєте 4 ГБ вбудованої пам’яті, з яких 2 ГБ доступні для зберігання музики та інших даних. Автономне сховище в поєднанні з вбудованим GPS означає, що ви можете залишити свій телефон на вулиці, так як ви можете просто підключити бездротові навушники безпосередньо до Verge. Обсяг пам’яті 2 ГБ обмежує кількість пісень, які ви можете слухати, але, тим не менш, це непоганий варіант. Також є оптичний датчик частоти серцевих скорочень, який безперервно відстежує частоту серцевих скорочень протягом дня.

Verge оснащений двоядерним чіпсетом 1,2 ГГц з 512 МБ оперативної пам’яті. Є також мікрофон, який дозволяє приймати дзвінки прямо з вашого зап’ястя, за умови, що ви з’єднали годинник зі своїм телефоном за допомогою “bluetooth”. Ця функція працює досить добре, і у мене не було проблем з декількома викликами. Вбудований динамік досить гучний, але він більше підходить для використання в більш тихій обстановці. Динамік також дозволяє відтворювати музику прямо з годинника.

Verge має акумулятор ємністю 390 мАг, який працює протягом п’яти днів при звичайному використанні або трохи менше одного дня з включеним GPS. Ви навіть зможете використовувати 10-денну батарею, обмеживши деякі функції. Протягом двох місяців, протягом яких я використовував розумні годинник, я зазвичай бачив більше п’яти днів автономної роботи від повної зарядки. У Amazfit є власний програмний інтерфейс, і це те, що робить його один із кращих на ринку. Ви отримуєте 12 віджетів з коробки, і єдина кнопка справа використовується для включення екрану або виходу з віджета, щоб повернутися до циферблату.

І на завершення Amazfit Verge відмінно працюють, пропонуючи функції, які до цих пір були притаманні продуктам вартістю більше 300 доларів. Панель AMOLED яскрава і пропонує яскраві кольори, ви отримуєте можливість зберігати музику прямо на годиннику, а вбудовані датчики GPS і серцевого ритму як ніколи точні. Той факт, що ви отримуєте всі ці функції всього за 3 500 гривень, приголомшує і робить Verge кращим розумним годинником, орієнтованими на фітнес. Придбати різного типу гаджети ми рекомендуємо в інтернет магазині GearVita, вигідні ціни вас здивують. Також при купівлі Amazfit Verge на цьому сайті використовуйте купон “verge” і ви отримаєте значну знижку. Ціна  зі знижкою становить $ 118,99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.