Google попрощалася з планшетами. Наступник Pixel Slate не побачить світ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навесні цього року поповзли чутки про те, що компанія Google відмовляється від напрямку планшетів, хоча у квітні з’явилася інформація про те, що це не так. Нібито компанія працювала над новими планшетами, але так було на той момент.

Тепер же надійшло офіційне підтвердження того, що Google більше не буде випускати свої планшети. Дану заяву зробив віце-президент Google рік Остерло (Rick Osterloh).

“Так, це правда … Команда Google HARDWARE буде зосереджена виключно на створенні ноутбуків, але не сумнівайтеся, команди Android і Chrome OS на 100% прихильні довгостроковогму співробітництву з нашими партнерами, що випускають планшети для всіх сегментів ринку”, – Рік Остерло.

Джерела додають, що в розробці були два нових планшета, обидва були менше, ніж Pixel Slate, проте на цьому тижні вони були поховані разом з бажанням Google надалі займатися планшетами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія буде надалі випускати ноутбуки з Chrome OS і смартфони Pixel під управлінням Android. Новий Pixelbook може бути анонсований одночасно з Pixel 4 і Pixel 4 XL цієї осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.