Categories: Ґаджети

Нова ігрова приставка в декілька разів краща Sony PlayStation 5

Share

Глава ігровий студії Slightly Mad Studios Ян Белл в своєму Twitter-акаунті опублікував зображення ігрової приставки фірмового виробництва, анонс якої може статися вже влітку нинішнього року, тобто в найближчі 2 – 3 місяці. Цей ігровий пристрій носить назву Mad Box, а над його створенням працюють вже більше трьох років, але лише зараз про це нарешті стало відомо. Не можна не помітити, що дана студія відома на весь світ з відеоігор з серії Project Cars, які вдають із себе гоночні симулятори з фотореалістичної графікою. На думку розробників, час для випуску консолі наступного покоління вже прийшло.

Стверджується, що Mad Box, хоча в кінцевому підсумку дана приставка може отримати інша назва через деякі складнощі з використанням такого в Європі, краще Sony PlayStation 5 в два рази, тому що вона володіє вищою продуктивністю. Крім того, консоль має геймерський дизайн, яким PS5 похвалитися не може. Такий виражається в наявності підсвічування і агресивній формі всіх частин приставки, починаючи від самої консолі і закінчуючи геймпадом від неї. В останній, до слова, вбудована не тільки підсвічування, але ще і сенсорний екран, який здатний відображати різні дані.

За допомогою екрана в геймпаді можна набирати текст, листуватися з іншими гравцями, отримувати підказки в іграх, а також, крім того, використовувати масу інших можливостей. Глава Slightly Mad Studios запевняє, що консоль Mad Box стане справжнісіньким пристроєм наступного покоління, яке отримає всі необхідні для цього якості. Ряд сторонніх ігрових студій, на кшталт Ubisoft і EA, вже висловили готовність випускати свої відеоігри для майбутньої новинки, адже вона виявиться вже точно не гірше Sony PlayStation 5, а в деяких аспектах напевно навіть відчутно краще.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung підтверджує, що лінійка Galaxy Watch 7 матиме три моделі

    За неофіційними джерелами, лінійка Galaxy Watch 7 від Samsung матиме три моделі замість двох, що…

    02.05.2024

    У Nothing Phone (2a) додали ChatGPT із черговим оновленням

    З останнім оновленням Nothing OS 2.5.5 користувачі смартфону Nothing Phone (2a) отримали доступ до ряду…

    02.05.2024

    Оновлення Windows зламало роботу VPN: вирішити проблему поки не можна

    Нове оновлення операційної системи Windows викликало неполадки в роботі. Проблеми пов'язані з VPN-сервісами, пише Tom's…

    02.05.2024

    В мережі показали новий рейтинг топ-10 флагманів за версією AnTuTu

    Опубліковано нові рейтинги продуктивності Android-смартфонів для китайського ринку. У топ флагманів перше місце посів ASUS ROG Phone…

    02.05.2024

    Як заряджати гаджет, щоб продовжити термін служби акумулятора – тільки дієві поради

    Чи знали ви, що неправильна зарядка губить ваш смартфон, призводячи до деградації акумулятора? Розповім у…

    02.05.2024

    У 2022 році Google заплатила Apple $20 млрд, щоб залишитися пошуковою системою за умовчанням

    2022 року Google заплатила Apple $20 млрд, щоб стати пошуковою системою за замовчуванням для Safari…

    02.05.2024