Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 4 вразив мільйони покупців по всьому світу

Share

Буквально вчора компанія-виробник заявила про те, що новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 продається краще, ніж очікувалося. З цього можна зробити висновок про те, що даний спортивний браслет глибоко шокував мільйони покупців по всьому світу, багато з яких вже встигли стати його власниками. Відзначається, що хоч Xiaomi і підготувалася до великого попиту на цей наручний гаджет, але в кінцевому підсумку це не дало очікуваного результату, тому що перша партія трекера виявилася розпродана вже через кілька годин після початку продажів на офіційному сайті і в роздрібних торгових точках Mi Home.

В даний час компанія тільки приймає попередні замовлення на Xiaomi Mi Band 4 від усіх, хто хоче його собі купити. Більш того, попередньо замовити можна як звичайну модель, яка коштує не надто дорого, так і таку з модулем NFC, але така вперше надійде в продаж тільки 25 червня 2019 року, тобто купити її собі всі бажаючі зможуть на наступному тижні. Все вказує на те, що даний фітнес-трекер глибоко шокував мільйони покупців по всьому світу, тобто новинка припала їм до смаку. Домогтися цього вдалося за рахунок кольорового 0,95-дюймового екрану з підтримкою сенсорного управління, а також завдяки широким функціональним можливостям.

Зараз знайти цей наручний гаджет в продажу в офіційних торгових точках виробника не представляється можливим, тому що всі його складські запаси вже розкуплені. Придбати Xiaomi Mi Band 4 можна тільки у перекупників, які реалізують цей наручний гаджет з націнкою значного розміру. Компанія-виробник обіцяє знову запустити даний апарат в продаж вже в найближчу п’ятницю, коли на полиці магазинів надійде нова партія. Вона повинна повністю вирішити проблему з дефіцитом, однак все залежатиме від конкретного попиту з боку покупців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024