Зубна щітка з сенсорним екраном Xiaomi Oclean X викликала величезний інтерес

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці травня на майданчику колективного фінансування Xiaomi Youpin був запущений збір коштів на випуск розумної зубної щітки Oclean X, особливістю якої став сенсорний дисплей.

Менш ніж за 2 тижні розробників підтримали понад 41 тис. осіб, які сумарно перерахували півтора мільйона доларів (на 4000% більше, ніж планувалося спочатку).

Збір коштів триватиме до 20 червня, протягом наступних кількох днів придбати щітку можна буде за 36 доларів (950 грн.), після виходу вона буде коштувати близько 43 доларів (1 150 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця зубна щітка здатна контролювати тиск, який впливає на зуби і ясна. Ця та інша інформація відображається на екрані, також можна виводити її на смартфон. Щітка підкаже, як змінити нахил кисті або голови для більш ефективного очищення.

Oclean X працює від батареї ємністю 800 мА·год, що дозволяє використовувати її до 20 днів. В комплект входять магнітна зарядна станція, яка дозволить повністю зарядити гаджет за 2 години. Щітка має 4 режими очищення: базовий, відбілюючий, масажний і для чутливих зубів/ясен. Корпус захищений згідно ступеня IPX7, маса дорівнює 99 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.