Samsung представила повністю скопійований MacBook Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з головних конкурентів американської компанії – Samsung – анонсував нові ноутбуки серії Notebook 7. 13-дюймові і 15-дюймові версії зовні ледь відрізняються від MacBook Pro.

Навіть такі дрібниці, як шрифт і розмір букв на клавіатурі, її компонування, встановлені шпалери на робочий стіл – повністю як у Apple. Але є нюанси. Наприклад, з якоїсь причини Samsung не вдалося розмістити тачпад симетрично клавіатурі.

Якщо придивитися уважніше, відмінності, звичайно, виявляються. На відміну від MacBook Pro, Notebook 7 оснащені масою роз’ємів: два порти USB 3.0, порт USB-C, HDMI і слот microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Всі нові моделі отримали процесори Intel Core 8-го покоління, 8 ГБ оперативної пам’яті, сканери відбитків пальців (синя клавіша на клавіатурі). Як і 15-дюймовий MacBook Pro, Notebook 7 такого ж розміру отримав дискретну графіку Nvidia GeForce MX250. Також в нього можна встановити додатковий SSD.

Топову модель – Samsung Notebook 7 Force – можна зіставити з Razer Blade. Ця версія оснащена відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650, 16 ГБ ОЗУ, портом Ethernet і двома слотами для розширення пам’яті.

Незважаючи на зовнішню схожість і аналогічні технічні характеристики, ноутбуки Samsung і раніше поступаються MacBook в автономності. Топовий Notebook 7 поставляється з батареєю ємністю 43 Втч. Для порівняння, 15-дюймовий MacBook Pro оснащений акумулятором на 83,6 Втч.

«MacBook Pro від Samsung» надійдуть у продаж 26 липня. Найдешевший пристрій буде коштувати $ 999,99.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.