Глава Sony назвав особливості PlayStation 5, які вражають всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія випустить консоль нового покоління в 2020 році.
Під час зустрічі з інвесторами на Sony IR Day 2019 в Токіо японська компанія наочно порівняла продуктивність PlayStation 5 PlayStation 4 Pro. На презентації кілька слів про наступному поколінні консолей сказав глава Sony Кеничиро Йошида. Якщо коротко, то вийшло ось що дізнатися:

  • Щоб PlayStation було найкращим місцем для ігор, Sony Interactive Entertainment буде працювати над підтримкою та поліпшенням своїх відносин зі сторонніми розробниками. Це поліпшить якість ігор, і спростить роботу творцям контенту.

  • Двома ключовими словами, що описують майбутнє PlayStation, стали “занурення” і “плавність”. Тепер навіть інтерфейс буде більш приємним, без жодних глюків.

  • В наступному поколінні значно збільшена швидкість рендеринга графіки, що досягається за рахунок використання великої обчислювальної потужності і швидкісного SSD. У теорії, це поліпшить пропускну здатність консолі, але збільшить його підсумкову вартість.

  • Завдяки PlayStation Now та Remote Play ви зможете легко і без проблем грати в будь-який час в будь-якому місці.

  • Sony продовжить використовувати і впроваджувати новітні обчислювальні технології, включаючи 5G.

Також стало відомо, що ігри будуть працювати в режимі зворотної сумісності. Іншими словами, всі ігри з PS4 будуть працювати і на PS 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.