Xiaomi Mi Band 4 вже можна купити на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 оснащений екраном, що займає більш ніж половину простору на лицьовій частині, причому матриця є кольоровою, будучи виконаної за технологією OLED. Вона захищена від фізичного впливу загартованим склом з олеофобним покриттям для запобігання появи відбитків пальців.

В іншому, крім усього іншого, цей наручний гаджет може похвалитися акумуляторною батареєю ємністю 135 мАг з підтримкою швидкої зарядки, при якій він повністю заряджається всього за 20 – 25 хвилин.

За передачу даних на смартфон, а також у зворотному напрямку, у відповіді модуль Bluetooth 5.0, що забезпечує не тільки низьку витрату енергії при підключенні до будь-якого електронного пристрою, але ще і володіє радіусом роботи в цілих 50 метрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стверджує продавець на AliExpress, він відправить Xiaomi Mi Band 4 покупцеві з використанням служби ePacket, завдяки чому посилка дійде до того, для кого вона призначена, буквально за 2 – 3 тижні. Уже цілих 17 чоловік оформили замовлення на цей наручний гаджет.

Втім, купити Xiaomi Mi Band 4 за низькою ціною на AliExpress неможливо, тому що, так як він ще навіть не був представлений офіційно, за нього просять 67 010 рублів (біля 30 000 гривень). Варто стільки віддавати чи ні – особиста справа кожного, проте цілком собі очевидно, що в звичайний час трекер буде приблизно в 30 разів дешевший.

Офіційна презентація Xiaomi Mi Band 4 відбудеться вже через 1 – 3 тижні, після чого пристрій надійде в продаж. Судячи з усього, продавець на торговельному майданчику продає отримані від кого-то завчасно екземпляри цього трекера, роблячи це, звичайно, неофіційно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.