Представлений розумний годинник Huami Amazfit Youth Edition, який зможе працювати до 20 днів без підзарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huami випустила новий пристрій лінійки Amazfit. Розумний годинник отримав назву Amazfit Youth Edition (інший варіант Amazfit Verge Lite), по дизайну він нагадує преміальну модель Amazfit Verge.

У плані функціональності пристрої також схожі, але у випадку з Amazfit Verge Lite заявлений більш тривалий час оброблення без підзарядки. Ціна годинника становить 72 долари (2 тисячі грн.).

Amazfit Youth Edition отримали екран AMOLED діаметром 1,3 дюйма роздільною здатністю 360х360 пікселів, який захищений склом Gorilla Glass 3 і має олеофобне покриття. Носимий гаджет оснащений силіконовим ремінцем, який можна знімати так само, як у Amazfit Pace і Stratos.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маса годинника становить всього 46 г, в списку особливостей пристрій присутні відстеження рухів в реальному часі і моніторинг частоти серцевих скорочень. Користувачі зможуть контролювати зміни частоти серцевих скорочень у різні періоди часу або в різних спортивних умовах. Годинники будуть вібрувати відразу, коли частота серцевих скорочень перевищить певне значення.

Пристрій підтримує 11 різних спортивних режимів, включаючи гольф, верхову їзду, біг, походи, тренування в тренажерному залі, футбол, катання на човні. Також є підтримка GPS + ГЛОНАСС.

Годинники пропрацюють до 20 днів при щоденному використанні, проте цей термін служби скорочується до 40 годин, якщо GPS постійно включений.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.