Три неймовірні гри для Sony PlayStation 4 тимчасово стали безкоштовними

З моменту виходу ігрової приставки Sony PlayStation 4 на ринок пройшло вже понад п’ять років, за які вона встигла дуже сильно втратити свою актуальність. За цей термін для неї випустили близько двох тисяч різних відеоігор. За будь-який контент для PS4, що цілком природно, потрібно платити гроші, причому далеко не найменші. Втім, останнім часом компанія-виробник цього електронного пристрою все частіше балує його власників, влаштовуючи різного роду акції та спеціальні пропозиції.

Вчора, 29 травня 2019 року, компанія Sony заявила про те, що вже через кілька днів вона зробить три гри для PlayStation 4 доступними для завантаження всім користувачам абсолютно безкоштовно. Йдеться про такі шедеврах, як Sonic Mania і Borderlands: The Handsome Collection. В останню входять відразу дві частини – Borderlands 2 і Borderlands: The Pre-Sequel. Внаслідок цього вже 3 червня у всіх користувачів з’явиться можливість отримати дані ігри безкоштовно, а зберігатися такий шанс буде до початку липня, тобто наступного місяця.

Отримати три цих гри всі власники PS4 зможуть за умови, що оформлена преміум-підписка PS Plus, яка дозволяє на постійній щомісячній основі отримувати кілька ігор безкоштовно. У червні нинішнього року користувачам вирішили надати доступ до Sonic Mania, Borderlands 2 і Borderlands: The Pre-Sequel. Для того, щоб не платити гроші за дану підписку, яка всім покупцям Sony PlayStation 3 на три місяці надається безкоштовно, досить просто створити новий обліковий запис і прив’язати до неї банківську карту.

Слідом за цим підключити пробний період на 14 днів, таким чином два тижні можна буде грати не тільки в три цих шедеври свого часу, але ще і в будь-які інші відеоігри по мультиплееру, тому що PS Plus відкриває до нього доступ. Головне не забути вчасно відв’язати банківську карту від аккаунта, або ж відключити автоматичне продовження передплати. За рахунок цього у всіх користувачів Sony PlayStation 4 є можливість пройти три гри без будь-якої плати, а це вкрай вигідна і приваблива пропозиція.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.