Назва нової macOS вже відомо

Протягом багатьох років Apple використовувала назви різних заповідників Каліфорнії і породи тварин для позначення macOS. Актуальна версія названа в честь Мохаве — пустелі на південному заході США. 3 червня на конференції WWDC Apple анонсує macOS 10.15 — з новою назвою.

Ще в 2013 році Apple через свої дочірні компанії подала у патентні органи заявки на право використовувати назви 19 каліфорнійських заповідників. Три назви вже використані: Мохаве (macOS 10.14), Йосеміті (macOS 10.10) і Сьєрра (macOS 10.12).

Від частини інших назв Apple пізніше відмовилася. Зараз у компанії є всього чотири варіанти: Mammoth, Rincon, Monterey і Skyline.

Монтерей — місто на Тихоокеанському узбережжі; Рінкон — популярний серед серферів район в Південній Каліфорнії; Скайлайн — бульвар неподалік від гірського хребта Санта-Круз; Маммот Маунтін — популярний гірськолижний курорт.

З великою часткою ймовірності, нова macOS буде називатися Mammoth, припустило видання MacRumours, виявила, що 7 травня було оновлено відповідний дозвіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.