Так виглядатимуть відеокарти в 2035 році: Intel показала кілька концептів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Intel тільки готується вийти на ринок дискретних відеокарт, і поки незрозуміло, наскільки серйозним гравцем вона стане в сегменті. Проте, компанія при кожному зручному випадку намагається нагадати про те, наскільки ринок GPU для неї цікавий. Ось і на поточній виставці Computex 2019 Intel не забула нагадати про свої амбіції, але зробила це в оригінальній манері.

Компанія вирішила пофантазувати, як виглядатимуть 3D-карти через 15 років, і представили добірку концептів, виконаних відомим дизайнером Кріштіану Сікейра (Cristiano Siqueira). Ну і правда, не всім же концепти смартфонів малювати!

Вийшло оригінально, але, ймовірно, відірвано від реальності. Адже далеко не факт, що через 15 років збережеться слот PCIe x16 і відповідний довгий роз’єм для нього. Точно так само можуть зникнути роз’єми додаткового живлення і вентилятори. Словом, можна було б трохи продумати і технічну частину, а не тільки візуальну. З іншого боку, логотип Intel на зображеннях потенційних відеокарт 2035 року говорить про твердий намір компанії закріпиться в сегменті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.