Grand Theft Auto V несподівано вийшла для Android і iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту релізу відеогри Grand Theft Auto V для ігрових приставок пройшло майже шість років. Так, такий великий часовий період пролетів дуже швидко. Перший час вона була доступна тільки на PS3 і Xbox 360, але через рік її випустили для консолей нинішнього покоління, а саме – для PlayStation 4 і Xbox One. Слідом за цим, у 2015 році, можливість грати в GTA V отримали власники комп’ютерів, оскільки ігрова студія Rockstar Games портувала даний хіт на платформу PC. Тепер же можливість пройти цю відеогру є у користувачів смартфонів і планшетів, що працюють на базі операційних систем Android і iOS.

Не секрет, що за останні роки мобільні пристрої і планшетні комп’ютери дуже сильно додали в продуктивності, особливо якщо говорити про флагманські моделі. Це і дозволило зробити так, щоб відеогра Grand Theft Auto V стала доступна на Android і iOS, завдяки чому відтепер власники смартфонів і планшетів мають можливість грати не тільки в GTA V, але ще і в її кооперативну версію під назвою GTA Online, що дозволяє змагатися з іншими гравцями з різних регіонів світу. Про щось подібне багато років мріяли мільйони людей.

Гру GTA 5 для смартфонів і планшетів випустити не Rockstar Games, яка зараз зайнята більш важливими справами, а компанія Valve. Вона запустила сервіс під назвою Steam Link Anywhere, що дозволяє грати в будь-які комп’ютерні ігри на Android і iOS з будь-якої точки світу. Для того, щоб отримати таку можливість, не потрібно платити гроші. Потрібно просто завантажити з магазину Google Play або App Store додаток під назвою Steam Link, доступний безкоштовно, а потім слідувати інструкціям на екрані. Сама гра буде запущена на комп’ютері, але вся картинка буде передаватися на мобільний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому смартфон або планшет може перебувати як в одній з комп’ютером мережі Wi-Fi, так і в будь-якій інший частині світу, але тоді доведеться використовувати мобільний інтернет. Це зручно, тому що за рахунок цього грати в Grand Theft Auto V можна навіть у громадському транспорті. Головна умова в тому, щоб було швидке інтернет-з’єднання, тому що без такого нічого, на жаль, не вийде. В даний час це єдина реальна можливість грати в GTA V і GTA Online на Android і iOS без витрачання грошових коштів. Єдине, що потрібно — ліцензійна копія гри в сервісі Steam. Для зручності управління можна також докупити геймпад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.