Представлена комп’ютерна миша Microsoft Pro IntelliMouse

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 1996 році, 23 роки тому, компанія Microsoft випустила першу модель миші – IntelliMouse, яка за наступні роки неодноразово оновлювалися, ставши еталоном для багатьох користувачів. Останнє велике оновлення вийшло в 2017 році. Однак це не означає, що покращувати стало нічого – про це свідчить той факт, що вчора виробник представив модель Pro IntelliMouse. За його словами, вона добре підходить не тільки для роботи, але і для ігор.

Успадкувавши ергономічний дизайн у IntelliMouse, нова миша також зберегла дротовий інтерфейс, який максимально спрощує підключення і дозволяє отримувати дані 1000 разів в секунду. У той же час, покращений датчик PixArt PAW3389PRO-MS дозволяє відслідковувати переміщення зі швидкістю більше 10 м/с. Миша оснащена п’ятьма кнопками, функції трьох з яких можна програмувати, і колесом прокрутки.

Виробник зазначає, що зовнішній вигляд миші перегукується з рішеннями, популярними в оформленні аксесуарів для Xbox. Крім того, в описі згадано «покращене натискання клавіш, текстурована обробка та кабель в обплетенні». Миша прикрашена програмованої підсвічуванням, втім, досить скромною в порівнянні з іншими сучасними комп’ютерними компонентами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продаж Microsoft Pro IntelliMouse за ціною 60 доларів (1 600 грн.) вже почалися в США і Канаді, а в червні новинка повинна з’явитися в Європі і в Азії. Доступно два варіанти – Shadow black І Shadow white.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.