Apple випустила новий iPod Touch 7-го покоління з жахливими характеристиками

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple вперше з 2015 року представила новий портативний плеєр, який колись практично ні в чому не поступався iPhone, за тим лише винятком, що з нього можна дзвонити і відправляти повідомлення SMS. Новинка в особі iPod Touch 7-го покоління отримала процесор A10 Fusion, який був встановлений ще в iPhone 7, а він вийшов в 2016 році. Цілком собі очевидно, що використовувати настільки старе «залізо» в новому пристрої – це справжнісінька ганьба, однак «яблучна» корпорація іншої думки на цей рахунок, тому що, на її думку, цього більш ніж достатньо.

Реклама

Корпус пристрою виконаний з металу, а на тильній частині знаходиться одинарна камера. Більш того, Apple не стала додавати в цей пристрій навіть сканер відбитків пальців Touch ID, не кажучи вже про сканер особи Face ID. Придбати новинку можна в декількох модифікаціях, причому найдорожча володіє 256 ГБ постійної пам’яті. Решта всіх технічних характеристик iPod Touch 7-го покоління повністю ідентичні таким в моделі 2015 року, яка застаріла вже майже на чотири роки.

На території США модель iPod Touch 7-го покоління з 32 ГБ пам’яті (найдешевшу) оцінили в $ 199, тоді як за конфігурації з 128 ГБ і 256 ГБ просять $ 299 і $ 399 відповідно. На жаль, але цінники в Україні виявилися далеко не такими бюджетними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: