Xiaomi Mi Band 4 отримає вражаючі можливості, які здивують фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивні браслети почали виходити на ринок ще п’ять років тому, але в перший час такі пристрої являли собою далеко не самі функціональні гаджети. На щастя, з тих самих пір ситуація сильно змінилася в кращу сторону, а вже в нинішньому році на ринок вийде така довгоочікувана багатьма новинка, як Xiaomi Mi Band 4. Цей наручний гаджет володіє цілою масою різних особливостей, про всіх з яких звичайно ж розкажуть у час його офіційної презентації, яка відбудеться в середині червня, тобто вже через кілька тижнів.

Відомо, що цей спортивний браслет оснащений кольоровим екраном з підтримкою сенсорного управління, передовим технічним оснащенням для відстеження фізичної активності та якості сну, а також численними іншими особливостями, серед яких, наприклад, захист від води і пилу за стандартом IP68. Корпус Xiaomi Mi Band 4 здатний витримувати тиск по 5 АТМ, завдяки чому з трекером можна занурюватися на глибину до 50 метрів, але, звичайно, в прісній воді, а не де-небудь на морі. За захист дисплея в новинці відповідає справжнісіньке загартоване скло.

Це саме скло покрито олеофобним покриттям, що запобігає появі відбитків пальців на дисплеї, що однозначно вкрай актуально, адже дисплей трекера буде постійно стикатися з пальцями, а такі далеко не завжди бувають чистими. Втім, в новинці під назвою Xiaomi Mi Band 4 є така особливість, від якої всі його потенційні покупці будуть в шоці, тому що ніхто і подумати не міг, що даний наручний гаджет зможе похвалитися чимось подібним. Як виявилося, в нього вбудований мікрофон, призначений для запису звуку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вбудувати його в трекер виробник вирішив зовсім не заради того щоб через Xiaomi Mi Band 4 можна було спілкуватися по телефону, чого робити виявиться неможливо, а по зовсім інших причин. Справа в тому, що в даний наручний гаджет виявиться вбудований голосовий помічник Xiao AI, якому користувачі зможуть віддавати команди за допомогою голосу, запускаючи спортивні режими, включаючи таймер або просто отримуючи відомості про те, яка погода буде в той чи інший момент часу в конкретному місті . У міжнародній версії браслета користувачів чекатиме, швидше за все, голосові асистенти Google Assistant.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.