Нові моделі iPhone отримають матовий корпус, а темна тема iOS 13 виявиться сірою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний YouTube-блогер EverythingApplePro і його колега з сайту XDA Макс Вайнбах поділилися порцією свіжих чуток про нові iPhone і iOS 13. Смартфони очікуються у вересні, як і оновлення iOS (але бета-версії вийдуть вже в липні).

Давайте почнемо з iPhone 11 (або Xl). Стверджується, що в дві нові моделі отримають OLED-матриці 5.8 і 6.5 дюймів відповідно. Скляна панель ззаду стане матовою, а межі корпусу не такими глянцевими, як в iPhone XS. Крім того, виступ з основною камерою стане помітно нижче.

У складі основної камери очікується три сенсора: основний на 12 мегапікселів, ширококутний з кутом огляду в 120 градусів. Можливо, з’явиться оптична стабілізація для всіх модулів. З інших нововведень: спалах з підвищеною яскравістю і більшою площею освітлення, а також прокачаний режим SmartHDR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнє, про що згадали блогери, новий модуль TrueDepth. Розпізнавання обличчя зможе виявити вас під більш широким кутом, але ось відстань роботи сенсора навряд чи буде збільшено. А ще новинки отримають більш гучні стереодинаміки, ніж в моделях 2018 року.

Темна тема, про яку вже не раз повідомляли всілякі інсайдери, може відрізнятися від того, що очікували користувачі: замість глибокого чорного кольору будуть використовуватися темно-сірі відтінки. Також очікуються поліпшення в роботі Siri, функція по «розумному» управління оперативною пам’яттю і посилений захист від злому (і установки джейлбрейка).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.