Опублікований правдоподібний концепт iOS 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Трохи більше тижня залишається до конференції розробників WWDC 2019, де Apple явить світу свої нові програмні продукти. Найбільш пильну увагу зараз прикута до iOS 13, чутки про яку з певною періодичністю з’являються в Мережі. Не залишаються осторонь і дизайнери – створюючи візуальні проекти нової мобільної операційної системи Apple.

Серед безлічі концептів досить складно виділити дійсно гідні, однак сьогодні мова піде саме про такий проект.

Відомий дизайнер Альваро Пабесьо, грунтуючись на наявних відомостях, представив світові своє бачення iOS 13. Проект вийшов максимально правдивим і наближеним до реальності. Давайте ж поглянемо на нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер упевнений, що iOS 13 обіцяє бути наймасштабнішим оновленням з часів iOS 7. Складно з цим не погодиться.

Великий упор буде зроблений на iPad. Планшетні комп’ютери отримають новий «Пункт управління», з безліччю додаткових опцій і параметрів, що настроюються. У док-панелі можна буде розміщувати папки, які можна буде «розкрити» за допомогою спеціального жесту. Самі файли і документи можна буде зберігати прямо на робочому столі.

Автор проекту вважає, що в iOS 13 з’явиться повноцінна підтримка зовнішніх аксесуарів – миші і трекпада. Такий спосіб управління може бути більш зручним для людей з обмеженими можливостями здоров’я.

Офіційні аксесуари Apple нарешті можна буде підключити по Bluetooth – при цьому на екран буде виводиться спеціальний віджет. Також в iOS 13 стане доступний гостьовий режим, що буде вкрай корисною опцією, якщо планшетом користуються декілька чоловік.

Уже доконаний факт – в iOS 13 з’явиться темний режим . Дизайнер спробував уявити, як це могло б виглядати.

На думку автора концепту, темний режим буде виконаний в сірих відтінках. Включити опцію можна буде прямо з «Пункту управління».

Довгоочікуване нововведення – буде перероблений повзунок гучності. Розташовуватися він буде не в центрі, а збоку, поруч з гойдалкою гучності.

Зміняться і віджети, які отримають новий компактний розмір у вигляді «плиток». Подібна реалізація дуже нагадує візуальний вигляд Windows Mobile 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.