Google представила нові розумні окуляри на основі Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google представила нове покоління своїх розумних окулярів Google Glass. Модель під назвою Glass Enterprise Edition 2 виглядає цілком звичним чином, але оновилася як апаратно, так і програмно.

По-перше, вони тепер працюють під управлінням операційної системи Android, що спростить процес створення додатків під них. В основі лежить Snapdragon XR1, яка просувається Qualcomm як перша в світі спеціалізована платформа розширеної реальності (Extended Reality або XR). Вона забезпечує підвищену продуктивність, особливо для задач штучного інтелекту, а також збільшений час автономної роботи.

Google також пообіцяла покращену якість зйомки для потокового відео. Для зарядки використовується порт USB Type-C. Завдяки співпраці з компанією Smith Optics, у окулярів є захисна оправа, актуальна для ряду видів діяльності. Google пропонує цей гаджет за 999 доларів (26 400 грн.), але для корпоративної продукції вона часто відрізняється. Для звичайних користувачів в роздріб модель пропонуватися не буде. Принаймні, поки що.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.