Найкращий і найдорожчий додаток для Windows 10 став абсолютно безкоштовним

Не секрет, що операційна система Windows 10 коштує грошей, причому чималих. За її базову ліцензію у версії Home просять цілих $ 200, а це просто величезна сума, дозволити собі віддати яку можуть далеко не всі. Втім, навіть якщо нашкребти грошей на ліцензійне програмне забезпечення від Microsoft, це зовсім не гарантує, що з’явиться можливість повноцінно використовувати комп’ютер, планшет, моноблок або якийсь інший гаджет. Вся справа в тому, що жадібності розробників просто немає меж.

Навіть якщо купити ліцензію на десяту «вінду», найкращий і найдорожчий додаток для неї доведеться купувати окремо, а являє він з себе офісний пакет Office 2019, що дозволяє працювати з документами, таблицями та презентаціями. Це програмне забезпечення в офіційному магазині Windows Store коштує $ 120, а це просто величезна сума грошей. Втім, тепер необхідності його купувати немає, оскільки Microsoft зробила те, чого від неї ніхто не чекав.

Вона, по суті, зробила офісний пакет абсолютно безкоштовним для тих, хто використовує операційну систему Windows 10. Для цього в магазин Windows Store випустили додаток під назвою Office, який являє собою урізану версію оригінального офісного пакета. За словами розробників, його можливостей достатньо для базового редагування, створення і перегляду документів. Крім того, з його допомогою можна працювати з таблицями, презентаціями та навіть електронною поштою.

За рахунок такого нововведення компанія Microsoft, що цілком очевидно, хоче зробити операційну систему Windows 10 ще більш популярною, адже користувачам більш ранніх версій ОС офісний пакет Office 2019 режимі обмежених можливостей на безкоштовній основі недоступний. Завантажити його можна з магазину Windows Store, увійшовши до свого облікового запису. Абсолютно безкоштовно користувачі отримують програми Word, Excel, PowerPoint, Outlook і навіть OneNote, хоча останній завжди був доступний для використання без будь-якої плати, що є одним з його плюсів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.