Categories: Ґаджети

Windows 10 зламається на мільйонах комп’ютерів. Як цього уникнути?

Share

Взагалі, багатьох дуже сильно дивує ставлення Microsoft до користувачів Windows 10. Розробники взагалі не зважають на думку тих, хто використовує їх операційну систему, і все це навіть не дивлячись на те, що дане програмне забезпечення в базовій версії коштує $ 200. Здавалося б, що з урахуванням своєї вартості воно повинно бути просто ідеальним, однак на ділі нічого подібного, на жаль, не відбувається і близько. Навпаки, американська корпорація немов спеціально знущається над тими, хто купив собі ліцензію.

Як стало відомо від офіційного джерела, вже незабаром багато користувачів позбудуться можливості використовувати операційну систему, так як вона почне важити набагато більше, ніж раніше. Якщо в даний час для 32-бітової версії десятої «вінди» на накопичувачі повинно бути вільно 16 ГБ, а в випадку з 64-бітної трохи більше – 20 ГБ, то після реліза нової Windows 10, яка вийде вже через кілька місяців, ситуація зміниться . Буде потрібно не менше ніж 32 ГБ вільного простору, причому версія системи не має значення.

У зв’язку з цим всім власникам комп’ютерів, планшетів і ноутбуків, у яких всього 32 ГБ або 64 ГБ вбудованої пам’яті, а таких на ринку дуже багато, доведеться видалити більшу частину файлів, звільнивши їх під Windows 10. Якщо ж раптом місця на накопичувачі виявиться недостатньо , операційна система просто перестане повноцінно працювати. Уникнути подібного результату можна тільки шляхом відмови від установки оновлення 1903 році, проте Microsoft не дозволить цього зробити на тривалий період часу, тому рано чи пізно доведеться виробляти інсталяцію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб уникнути неприємного результату слід звільнити не менше 32 ГБ місця на накопичувачі, а якщо такого недостатньо, то доведеться замінити електронний пристрій на інше, або ж змінити в ньому пам’ять на більш ємну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Топ-5 помилок, які повільно вбивають смартфон

    Кожен власник мобільного телефону хоче, щоб пристрій прослужив якнайдовше. Насправді смартфон може вийти з ладу…

    30.04.2024

    Nothing Phone (2a) вийшов у новому незвичайному кольорі, але купити його дуже складно

    Стартап Nothing тільки минулого місяця представив бюджетний смартфон Nothing Phone (2a), а вже зараз анонсував…

    30.04.2024

    Всі iPad Pro 2024 року отримають найкращі OLED-дисплеї на ринку

    Глава аналітичної компанії Display Supply Chain Consultants Росс Янг заявив, що майбутні флагманські планшети Apple…

    30.04.2024

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024