У Samsung чергові проблеми: на цей раз відкладений випуск розумної колонки Galaxy Home

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гнучкий смартфон Galaxy Fold і всю історію, пов’язану з пошкодженням его екрану пилом, будуть пригадувати Samsung ще довго. Але компанія має проблеми і з іншими пристроями, зараз вони виявилися і з розумною колонкою Galaxy Home.

І це дивно, тому що Galaxy Home представили аж в серпні минулого року, з наміром почати продажі в квітні вже нинішнього року. Квітень пройшов, але Galaxy Home в продаж так і не надійшла. Точні терміни продажів не повідомляються, компанія говорить лише, що пристрій таки з’явиться на полицях магазинів до кінця першого півріччя, тобто не пізніше кінця червня.

Причина затримки не повідомляється, але є припущення, що вона може бути пов’язана з голосовим помічником. Galaxy Home в початковому своєму варіанті покладався тільки на Bixby, який помітно поступається Siri в головному конкуренті-розумній колонці Apple HomePod. І природно, оглядачі не обійшли б цей слизький момент в своїх оглядах-стався б такий “фолдгейт” локального масштабу. Але для Samsung останнім часом проблем і так вистачає. Тому висувається припущення, що в якості альтернативи розробники інтегрують в Galaxy Home голосовий помічник Google Assistant.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.