Categories: Ґаджети

Головна особливість Xiaomi Mi Band 4 вразила всіх покупців

Share

Про цей наручний пристрій в мережі ходить вкрай багато різних чуток, але ось нарешті всі вони офіційно підтвердилися. У соціальній мережі Weibo один із співробітників Xiaomi опублікував зображення, що проливає світло на головну особливість нового фітнес-трекера, завдяки якій він виявиться набагато більш цікавим для всіх користувачів, ніж будь-які інші трекери на ринку, в тому числі такі від Samsung і Huawei. Нововведення, яке чекає всіх його майбутніх власників, несподівано шокувало кожної людини.

Офіційне джерело опублікував в мережі зображення, на якому можна побачити лицьову частину Xiaomi Mi Band 4. На ній, як і очікувалося, знаходиться кольоровий дисплей, а прямо під ним можна побачити невелику сенсорну кнопку. Вся лицьова частина браслета прикрита захисним склом, причому не простим, а загартованим, яке відмінно протистоїть появі подряпин і відколів. На екрані трекера можна побачити запущений голосовий помічник Xiao AI, здатний виконувати будь-які команди власника наручного пристрою.

Таким чином, вбудований голосовий помічник стане головною особливістю даного трекера, і це абсолютно точно. Користувачеві виявиться досить просто натиснути на кнопку, після чого вимовити команду. Так, для цього в Xiaomi Mi Band 4 вмонтують мікрофон. За допомогою Xiao AI, тобто китайського голосового помічника, виявиться можливість здійснювати дзвінки, читати новини, встановлювати будильник, прокладати маршрут, відповідати на повідомлення, створювати нагадування і замітки, перемикати музику, а також виконувати масу інших дій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головне питання тепер у тому, чи буде в міжнародній версії даного фітнес-трекера китайський помічник Xiao AI, що працює тільки в Китаї, функціонувати в Україні та інших країнах світу. Щоб це домогтися він обов’язково повинен бути замінений на голосовий асистент Google Assistant.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Незабаром Google Messages отримає нову функцію

    Якщо ви користуєтеся Android, вам варто скористатися додатком Google Messages. Він має всі функції RCS,…

    12.05.2024

    4 нові функції камери iPhone 16 Pro, які з’являться цього року

    У лінійці iPhone 16 Pro з'являться нові функції, такі як більші дисплеї, спеціальна кнопка "Захоплення"…

    12.05.2024

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024