Головна особливість Xiaomi Mi Band 4 вразила всіх покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про цей наручний пристрій в мережі ходить вкрай багато різних чуток, але ось нарешті всі вони офіційно підтвердилися. У соціальній мережі Weibo один із співробітників Xiaomi опублікував зображення, що проливає світло на головну особливість нового фітнес-трекера, завдяки якій він виявиться набагато більш цікавим для всіх користувачів, ніж будь-які інші трекери на ринку, в тому числі такі від Samsung і Huawei. Нововведення, яке чекає всіх його майбутніх власників, несподівано шокувало кожної людини.

Офіційне джерело опублікував в мережі зображення, на якому можна побачити лицьову частину Xiaomi Mi Band 4. На ній, як і очікувалося, знаходиться кольоровий дисплей, а прямо під ним можна побачити невелику сенсорну кнопку. Вся лицьова частина браслета прикрита захисним склом, причому не простим, а загартованим, яке відмінно протистоїть появі подряпин і відколів. На екрані трекера можна побачити запущений голосовий помічник Xiao AI, здатний виконувати будь-які команди власника наручного пристрою.

Таким чином, вбудований голосовий помічник стане головною особливістю даного трекера, і це абсолютно точно. Користувачеві виявиться досить просто натиснути на кнопку, після чого вимовити команду. Так, для цього в Xiaomi Mi Band 4 вмонтують мікрофон. За допомогою Xiao AI, тобто китайського голосового помічника, виявиться можливість здійснювати дзвінки, читати новини, встановлювати будильник, прокладати маршрут, відповідати на повідомлення, створювати нагадування і замітки, перемикати музику, а також виконувати масу інших дій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головне питання тепер у тому, чи буде в міжнародній версії даного фітнес-трекера китайський помічник Xiao AI, що працює тільки в Китаї, функціонувати в Україні та інших країнах світу. Щоб це домогтися він обов’язково повинен бути замінений на голосовий асистент Google Assistant.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.