Творці першого в світі смартфона, що згинається, випустять розумний годинник з аналогічним дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У листопаді минулого року мало кому відома компанія Royole представила перший в світі смартфон, оснащений екраном, що згинається, який отримав назву Royole FlexPai.

До цих пір це єдиний доступний на ринку смартфон з гнучкими екраном, так як ні Samsung Galaxy Fold, ні Huawei Mate X досі не надійшли в продаж. Тепер же компанія зареєструвала у Всесвітньому відомстві інтелектуальної власності два патенти, в яких описуються розумні годинник з екраном, що складається вдвічі.

Перший патент під назвою «Розумний переносний пристрій» був поданий ще у другій половині 2017 року, але був опублікований тільки 4 квітня 2019 року. У складеному стані екран має компактний розмір, але якщо вам потрібно більше площі дисплея, наприклад, для набору тексту або перегляду зображень, досить просто розкрити екран в бік долоні. У складеному і розкритому стані користувачам доступні сенсорні дисплеї. Коли екран складний, він утримується в такому положенні магнітами. Пристрій оснащений гнучким акумулятором, який вбудований в ремінець годинника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другий патент під назвою «Розумний браслет» був опублікований в лютому цього року. В даному випадку відрізняється і форма ремінця, і напрямок, в якому розкривається екран. Якщо в першому випадку при піднесенні руки до лиця ви отримуєте екран в альбомній орієнтації, то другий браслет з екраном в розкладеному стані запропонує вам його у книжковій орієнтації.

Поки що Royole не коментує дану інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.