Xiaomi показала всім офіційні зображення браслета Mi Band 4

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На опублікованих зображеннях видно, що Xiaomi Mi Band 4 виявиться здатний управляти музичним відтворенням на мобільному пристрої, а на таке не був здатний ще жоден з наречених гаджетів компанії. При цьому дисплей трекера є кольоровим, а показувати він може найрізноманітніші зображення. Матриця захищена від фізичного впливу загартованим склом, а прямо під екраном знаходиться невелика сенсорна кнопка, призначена, найімовірніше, для підтвердження або ж скасування різних дій.

Реклама

Ремінець нового фітнес-браслета компанії практично зовсім не відрізняється від такого в будь-яких інших трекерах бренду, тому з руки Xiaomi Mi Band 4 у деяких необережних людей як і раніше може продовжити спадати. Ніякої перфорації на ньому немає, а значить під час занять спортом він може приймати неправильне положення. На відміну від будь-яких інших пристроїв такого типу, новий фітнес-браслет має унікальну можливість – в нього вбудований голосовий помічник Xiao AI, але працювати він, найімовірніше, зможе тільки в Китаї.

Також від офіційного джерела відомо, що в Xiaomi Mi Band 4 виявиться додана спеціальна функція, при використанні якої досить буде натиснути на екран браслета, щоб підключений до трекера смартфон зробив фотографію, або ж почав записувати відео. Це може бути дуже зручно в тих випадках, коли потрібно сфотографувати себе на тлі якогось об’єкта, але поруч людей людей, здатних допомогти це зробити. Разом з трекером компанія-виробник випустити новий додаток Mi Fit, яке отримає Звільнений інтерфейс і інші можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: