Навушники Apple AirPods 3 можуть виявитися помітно дорожче AirPods 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька тижнів тому в Мережі з’явилися дані про те, що Apple випустить бездротові навушники AirPods 3 до кінця року, а їх головною особливістю стане шумозаглушення. Нові дані не заперечують цього факту, але вказують на те, що вартість AirPods 3 може виявитися вище вартості AirPods 2.

За даними галузевих джерел, компанія Unitech Printed Circuit Board, що займається виготовленням друкованих плат для AirPods 2, планує наростити обсяги випуску продукції, замовлення на яку діє як мінімум для початку 2020 року. Тобто AirPods 2 гарантовано будуть випускатися і продаватися в наступному році, як мінімум, на початку. І ось тут виникає питання: навіщо Apple AirPods 2, якщо в кінці року вже обіцяні навушники AirPods 3?

Логічна відповідь: збереження в гамі і AirPods 2, і AirPods 3. Тоді «старі» навушники могли б трохи скинути в ціні, а нові виявилися б, само собою, дорожче. Причому нові будуть представлені двома моделями: одна збереже вигляд і функціональну наступність з AirPods 2, а ось друга стане більш передовим і, відповідно, більш дорогим варіантом. Ось і виходить, що AirPods 3 виявляться помітно дорожче AirPods 2, особливо якщо в порівнянні братиме участь топова модель нового покоління і «стара» базова.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки це лише чутки, але в них немає нічого екстраординарного для політики Apple по випуску нових продуктів (і збереженню у виробничій гамі старих), так і щодо ціноутворення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.