Sony PlayStation 4 впав у ціні більше ніж в два рази

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпопулярнішою ігровою приставкою свого часу абсолютно точно є Sony PlayStation 4, а випущена на ринок вона була ще в 2013 році. З тих самих пір вона вважається новітньої консоллю сучасності, але залишатися такою їй залишилося ще не надто довго. Вся справа в тому, що вже в 2020 році на ринок вийде PS5, а на тлі такої інформації продажу старої PS4 стали сильно падати, адже мало хто хоче купити собі такий пристрій, який застаріє вже через 1 – 2 роки після покупки, нехай воно і продовжить повною мірою працювати.

Проте, купувати зараз Sony PlayStation 4 насправді не варто, в чому переконаний відомий інсайдер Майкл Паркер. За його словами, ігрова приставка нинішнього покоління вже в травні-червні 2019 року нищівно впаде в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для покупки, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Відомо, що трапиться це в першу чергу через зниження попиту, а вдвічі зменшена ціна дозволить зробити PS4 знову цікавою для широкого кола покупців по всьому світу, причому зберігатися до неї інтерес в такому випадку буде навіть після виходу консолі наступного покоління.

Таким чином, якщо в даний час купити дану ігрову приставку можна за $ 349 – $ 399, то вже незабаром бажаючим купити її базову модифікацію викласти доведеться вдвічі менше – $ 200. Це дуже навіть непогана сума грошей, особливо для тих, хто вже давно мріє купити собі PS4, але не може цього зробити через сильно завищеною вартістю в даний час. Відомо, що консоль нинішнього покоління впаде в ціні виключно заради того, щоб зберегти на неї високий попит.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт переконаний, що Sony переслідує одну мету – зробити PlayStation 4 затребуваною з боку покупців хоча б до анонсу нової консолі, а така буде представлена ​​в червні 2020 року. Всі покупці PS4, які зможуть купити її за $ 200, також отримають можливість купити безліч відеоігор за ціною не вище $ 20, а це дуже навіть вигідне і привабливу пропозицію, адже за більш ніж п’ять років перебування на ринку для даної консолі встигли випустити понад півтори тисячі якісних ігор абсолютно різних жанрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.