У Windows 10 повернеться класичний інтерфейс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2020 році призначений для користувача інтерфейс Windows 10 стане трохи менш “гострим”. Візуальна перебудова Microsoft Fluent Design вже з’явилася в декількох додатках і сервісах компанії, а в майбутньому зовнішній вигляд Windows 10 зазнає ще одна важлива зміна – інтерфейс отримає закруглені кути. Нововведення отримають всі основні послуги Microsoft, включаючи “десятку”, Xbox, Office та інші продукти, пише Сегодня. 

Головний редактор видання Windows Central Зак Боуден поділився в Twitter скріншотом, де демонструється рання версія переробленого призначеного для користувача інтерфейсу з вигнутими кутами, яка тестувалася на попередній версії Windows 10 20H1.

Нововведення в дизайні вже зараз можна простежити, скачавши оновлений браузер Microsoft Edge на платформі Chromium – він використовує вигнуті кути у вкладках, тому створюється враження, що компанія намагається розширити цей погляд на більшу кількість операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Закруглені кути Microsoft використовувала до Windows 8, в якій на зміну обтічним формам прийшли гострі кути з плитками, які були розкритиковані користувачами. Схоже, що в планах Microsoft повернути ноти візуальної ностальгії епохи Windows 7, Vista і XP.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.